Ervaar voor maar liefst E3,50 de meest ultieme zomeravond op de VU!

Het is alweer tijd voor het laatste festival dat QBDBD in samenwerking met andere verenigingen en de VU organiseert. Maak je klaar voor het VU Summerbreak Food & Freedom festival op maandag 15 juni.

Jouw geliefde universiteit en haar campus zal tijdens dit festival in het teken staan van de zome r en het strand! Vier samen met je beste vrienden, je werkgroepbuddy en je liefje het einde van het collegejaar en daarmee het begin van de zomer!

Deze editie van het VU Summerbreak festival staat in het teken van het thema Food & Freedom, ofwel eten en vrijheid. ‘s Middags begint het programma met seminars die het concept van vrijheid van meningsuiting en academische vrijheid op de VU bespreken.

Na afloop kan je jezelf voo maar E3,50 al liggend op het strand verwennen met een hapje van een van de vele Foodtrucks die speciaal voor het festival op het Campusplein staan. Maak deze ervaring af door met een waterpijp in de hand en muziek op de achtergrond van de zon te genieten. Enfin, laat jezelf verrassen door de aankleding, de kunsten van de verhalenvertellers, de spoken word artiesten, de zomerse bandjes en al het heerlijke eten!

Tot maandag 15 juni!

Koop hier nu snel je kaartje!

https:// student-tickets.nl/event/ 11447

Meer informatie volgt snel en zet je jezelf met de onderstaande link op aanwezig!

Make sure you attend on Facebook as well by clicking here