De faculteit der Rechtsgeleerdheid zoekt een student-medewerker voor ondersteuning van het Faculteitsbureau.

De faculteit is op zoek naar een servicegerichte, nauwgezette en ervaren student die als oproepkracht gemiddeld 2 werkdagen (16 uur) per week administratieve, secretariële en logistieke werkzaamheden zal verrichten ter ondersteuning van het Faculteitsbureau. Er is sprake van piekbelasting, dus flexibiliteit is een vereiste bij de uitvoering van de werkzaamheden.

De student-medewerker krijgt een dienstverband als Medewerker Uitgestelde Prestatie (MUP). Het bruto salaris bedraagt maximaal € 13,53 per uur. De uitbetaling gebeurt op basis van gewerkte uren. Het dienstverband start zo snel mogelijk en wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van een half jaar.

Belangstellenden kunnen hun sollicitatie (motivatiebrief of mail plus curriculum vitae) uiterlijk vrijdag 22 januari sturen naar bestuurssecretariaat.rechten@vu.nl – t.a.v. W.H.R. Zeelenberg, hoofd faculteitssecretariaat.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 27 januari 2016. Nadere informatie wordt graag verstrekt door Ruth Zeelenberg via mail: bestuurssecretariaat.rechten@vu.nl .

Onvolledige of te laat gestuurde sollicitaties worden niet in behandeling genomen.