Wil jij volgend jaar weer actief lid zijn bij de vereniging? Of wil je de Introductiedagen, de leukste dagen van het jaar, absoluut niet missen? Solliciteer dan voor de Legal Experience of de Introductiecommissie!

De Legal Experience is een geweldige studiereis naar een bestemming buiten Europa voor gemotiveerde 3e en 4e-jaars rechtenstudenten. In voorgaande jaren zijn we al afgereisd naar Buenos Aires, Seoul en Toronto. Ga jij de volgende bestemming bepalen? Meld je aan door uiterlijk 5 juli je motivatie + CV op te sturen naar qbdbd.rechten@vu.nl.

Dit jaar zullen de VU Introductiedagen plaatsvinden van woensdag 22 tot en met dinsdag 28 augustus, met uitzondering van het weekend. Je hoeft niet de volledige periode beschikbaar te zijn. Net zoals voorgaande jaren zal QBDBD meerdere activiteiten organiseren om zo veel mogelijk aspirant-leden aan te trekken! Meld je aan door uiterlijk 5 juli een korte motivatie te sturen naar qbdbd.rechten@vu.nl.

Het is mogelijk je voor beide commissies aan te melden, aangezien een plek binnen de Introductiecommissie deelname aan andere commissies niet uitsluit. Voor verdere vragen over de commissies kun je ons altijd mailen.