Beste studenten,

Het is weer zover: op donderdag 17 mei en vrijdag 18 mei zullen de Amsterdamse Juridische Bedrijvendagen plaatsvinden! Superinteressante en leerzame dagen die je zeker niet mag missen! Of je net als student begonnen bent of je juist in je afrondingsfase bevindt, in het programma zit voor ieder wat wils. Dit zou zomaar eens de start van je succesvolle carrière kunnen zijn!

Op de eerste dag kun je workshops volgen bij verschillende instellingen en bedrijven. Ook kun je uitgenodigd worden voor een individueel gesprek met een recruiter. Verder kun je al je vragen stellen aan de recruiters op de banenmarkt. De tweede dag staat in het licht van the Challenge, speciaal voor de gemotiveerde student die niet bang is om te laten zien wat hij/zij kan. Op deze tweede dag wordt er in nauwe samenwerking met advocatenkantoren aan een casus gewerkt. Al met al, een hele goede manier om jezelf bekend te maken bij een van de deelnemende kantoren. Daarnaast is het ook uitgelezen mogelijkheid om te bekijken hoe het er daar aan toe gaat op een normale werkdag.
Deze instellingen en bedrijven, maar ook andere info omtrent de AJB, zullen komende weken door ons bekend worden gemaakt. Houd daarvoor onze Facebookpagina, LinkedIn, Instagram en website in de gaten.

Hopelijk zien we je 17 & 18 mei op de AJB!