Helaas voor ons nadert het einde van het jaar met rasse schreden, wat dus betekent dat het einde van ons bestuursjaar ook in zicht komt. Daarom zijn we op zoek naar een nieuw bestuur dat het stokje van ons zou willen overnemen. Voel jij je dus geroepen om de oudste juridische faculteitsvereniging van Nederland te besturen?

Wil jij nieuwe contacten leggen op sociaal- en op juridisch vlak? Is het organiseren van feesten en evenementen iets voor jou? Wil jij een goede investering doen in je toekomst? Dan ben jij een geschikte kandidaat voor het QBDBD bestuur!

De sollicitaties staan open voor de volgende functies: voorzitter, secretaris, penningmeester, bestuurslid studiefaciliteiten, bestuurslid media/externe betrekkingen en bestuurslid AJB. Meer informatie over de functies kan je hier lezen.

Mocht je meer informatie willen kan je altijd langskomen in de bestuurskamer (IN 2B-91) of stuur ons een e-mail. Solliciteren dient vóór 2 mei te gebeuren door je motivatiebrief en CV te sturen naar qbdbd.rechten@vu.nl onder vermelding van ‘sollicitatie bestuur’.