De Clinic is een rechtswinkel gespecialiseerd op het gebied van technologie, media en communicatie. Onze werkzaamheden bestaan uit het bieden van gratis eerstelijns rechtshulp aan particulieren en kleine ondernemingen. Daarnaast verschaffen wij gespecialiseerd advies aan Tech start-ups uit de metropoolregio Amsterdam. Dit alles vindt plaats onder intensieve begeleiding van vooraanstaande advocatenkantoren.
De Clinic is op zoek naar enthousiaste studenten die zich een jaar lang willen inzetten voor de Clinic. De voorkeur gaat uit naar studenten die interesse hebben in en affiniteit hebben met start-ups en de rechtsgebieden waar de Clinic zich in specialiseert.

De sollicitatieprocedure is reeds gestart! Stuur vóór 15 mei  a.s. je motivatiebrief, CV en cijferlijst naar solliciteren@clinic.nl. De sollicitatiegesprekken vinden in juni plaats. Studenten in het laatste jaar van hun bachelor wordt verzocht te solliciteren. Voorwaarde voor definitieve toelating is dat je in september start met een Master aan een rechtenfaculteit in Nederland. Meer informatie: https://clinic.nl/werken-bij-de-clinic-2/. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met de Clinic Project coördinator Veronic Sijstermans (veronic@clinic.nl).