De Incretus is hét juridisch magazine van QBDBD. In het jaar 2014-2015 is zij in een geheel nieuw jasje gestoken. Het blad staat vol met juridische artikelen, columns, interviews, foto’s, vermaak en meer.

De redactie van de Incretus brengt ieder jaar 4 ‘Increti’ uit waarvan de laatste een speciale almanak editie is. De redactie bestaat uit 8 leden van QBDBD. Samen met het Bestuurslid Media proberen zij de Incretus elke editie naar een hoger niveau te tillen.
Dit jaar is het een lustrumjaar voor QBD, dus zullen er maar 2 ‘Increti’ worden uitgebracht en daarnaast een hard cover almanak.

De Incretus is een professioneel blad dat naast de leden van QBD ook wordt verzonden naar onze partners en veelvuldig wordt opgehaald door docenten en professoren van de faculteit.

Naast de papieren versie van de Incretus wordt dit jaar ook begonnen met Incretus Online. Een platform waar nóg meer interessante verhalen te lezen zijn. Op dit platform is ruimte voor artikelen en blogs van uitwisselingsstudenten, verslagen van activiteiten, nieuws van de VU en nog veel meer.

Heb jij interesse om een te schrijven voor de Incretus? Heb je een goed onderzoek gedaan voor je paper en wil je dit delen? Of heb je een ander interessant artikel dat je graag zou willen delen in de Incretus, stuur dan een mail naar qbdbd@rechten.nl en wie weet staat jouw artikel in de volgende incretus.

Wil je de Incretus lezen? Klik hier om het blad online te lezen! De Incretus is ook op te halen in de bestuurskamer 2B-91 van het Initium.