De Incretus is hét juridisch magazine van QBDBD. Sinds dit jaar is zij in een geheel nieuw jasje gestoken. In plaats van fysieke uitgaven is er nu een website voor de Incretus. De website wordt bijgehouden door de Incretusredactie, bestaande uit zes QBDBD-leden. Samen met het Bestuurslid Media proberen zij de website van de Incretus naar een hoger niveau te tillen. De website staat vol met juridische artikelen, columns, interviews, foto’s, blogs van uitwisselingsstudenten, verslagen van activiteiten, nieuws van de VU en nog veel meer.

De Incretus is een professioneel blad dat bedoeld is voor de leden van QBD en onze partners. Het wordt ook veelvuldig gelezen door docenten en professoren van de faculteit.

Heb jij interesse om een te schrijven voor de Incretus? Heb je een goed onderzoek gedaan voor je paper en wil je dit delen? Of heb je een ander interessant artikel dat je graag zou willen delen in de Incretus, stuur dan een mail naar qbdbd@rechten.nl en wie weet staat jouw artikel in de volgende Incretus.