Verenigingsblad Incretus.nl

Incretus.nl: online magazine van QBDBD

De Incretus is hét juridisch magazine van QBDBD. Sinds 2018-2019 is zij in een geheel nieuw jasje gestoken. In plaats van fysieke uitgaven is er nu een website voor de Incretus.

De website wordt bijgehouden door de Incretusredactie, bestaande uit zes QBDBD-leden. Samen met het Bestuurslid Media proberen zij de website van de Incretus naar een hoger niveau te tillen. De website staat vol met juridische artikelen, columns, interviews, foto’s, blogs van uitwisselingsstudenten, verslagen van activiteiten, nieuws van de VU en nog veel meer.

De Incretus is een professioneel blad dat bedoeld is voor de leden van QBDBD en onze partners. Het wordt ook veelvuldig gelezen door docenten en professoren van de faculteit.

Heb jij interesse om een te schrijven voor de Incretus?
Heb je een goed onderzoek gedaan voor je paper en wil je dit delen? Of heb je een ander interessant artikel dat je graag zou willen delen in de Incretus, stuur dan een mail naar qbdbd@rechten.nl en wie weet staat jouw artikel in de volgende Incretus.

Oudere uitgaven staan online

De oudere uitgaven van de Incretus zijn ook online te bekijken op via deze link (QBDBD Magazines 2012 > 2017). (Edities van voor oktober 2012 zijn helaas niet online te bekijken.)

Laatste nieuws

Contact

Openingstijden:
Volgens de richtlijnen van het RIVM en de VU zal onze bestuurskamer gesloten zijn tot nader bericht.
E-mail: qbdbd.rechten@vu.nl

Openingstijden Boekwinkel:
Volgens de richtlijnen van het RIVM en de VU zal onze boekwinkel gesloten zijn tot nader bericht.

NB: Onze bestuurskamer is gesloten. Wij zijn hierom niet bereikbaar via de vaste telefoon, maar slechts per e-mail. Wij danken u voor uw begrip.