Firms

Firms

Various law firms offer work and internship places.

Belastingdienst

Belastingdienst

Fiscalisten, de fiscaal juristen en fiscaal economen, zijn de spil van de Belastingdienst. Een spil waar alle vakkennis samenkomt en die nodig is om burgers en bedrijven in Nederland van dienst te zijn en de belastingwetgeving op een goede en rechtvaardige manier uit te voeren.

Klik hier voor de belastingdienstwebsite.
Download informatie (PDF): Vacature Belastingdienst

Loyens & Loeff

Loyens & Loeff

Als toonaangevend kantoor is Loyens & Loeff de logische keuze als juridisch en fiscaal partner wanneer u in of via Nederland, België, Luxemburg of Zwitserland zaken doet.

Met onze vestigingen in de Benelux en Zwitserland en kantoren in de belangrijke financiële centra kunt u wereldwijd rekenen op een persoonlijk advies van een van onze 900 adviseurs. 

Klik hier voor verdere bedrijfsinformatie.
QBDBD vacatures.

DLA Piper

DLA Piper

DLA Piper is a global law firm with lawyers located in more than 40 countries throughout the Americas, Europe, the Middle East, Africa and Asia Pacific, positioning us to help clients with their legal needs around the world.

Klik hier voor de bedrijfswebsite.
Ga naar de vacature: Stage bij DLA Piper

Houthoff

Houthoff

Houthoff is een onafhankelijk, leidend Nederlands advocatenkantoor met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs die hoogwaardig juridisch advies en ondersteuning bieden aan een omvangrijke nationale en internationale clientèle.

Klik hier voor verdere bedrijfsinformatie.
QBDBD vacatures.

HVG Law

HVG Law

Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-) notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. Door onze strategische alliantie met EY Tax en onze innovatieve en oplossingsgerichte benadering zijn wij toonaangevend in de markt. HVG Law is actief op alle rechtsgebieden die voor ondernemingen relevant zijn. 

Klik hier voor de bedrijfswebsite en vactureinfo.

Baker McKenzie

Baker McKenzie

Inmiddels bestaat Baker McKenzie uit 77 vestigingen in 47 verschillende landen. Je vindt ons in de zakelijke en financiële centra van Europa, het Midden-Oosten, Azië en Noord-Amerika. Binnen Baker McKenzie vertrouwen we wereldwijd op meer dan 6.000 gekwalificeerde advocaten met lokale expertise waardoor wij de unieke positie hebben om cliënten bij te staan in grensoverschrijdende activiteiten.

Klik hier voor verdere bedrijfsinformatie.

Nauta Dulith

Nauta Dulith

NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor, wij adviseren onze cliënten volgens Nederlands, Belgisch en Luxemburgs recht. We hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg, en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn we een van de grotere advocatenkantoren in de Benelux.
Klik hier voor verdere bedrijfs- en vacatureinformatie.
USG Legal

USG Legal

In het team van fiscalisten maak je deel uit van de praktijkgroep Tax. Je adviseert onze cliënten over investeringsfondsen, private equity, internationaal belastingrecht en taxplanning. Ook werk je nauw samen met multidisciplinaire teams van advocaten en notarissen. Deze adviseer je bijvoorbeeld over fiscaal-juridische aspecten bij fusies en overnames.

Klik hier voor verdere vacture- en bedrijfsinformatie.

Pels Rijcken

Pels Rijcken

Wij zijn Pels Rijcken. Onze 290 kantoorgenoten delen samen één ambitie: elke dag op topniveau presteren. Wij stimuleren elkaar het beste uit onszelf te halen en wij stellen het belang van de cliënt altijd centraal.

Klik hier voor verdere vacture- en bedrijfsinformatie.

Van Doorne

Van Doorne

Studentenstage Advocatuur

Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met circa 175 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren wij onze cliënten al bijna 90 jaar op de voor hen van belang zijnde expertises. Onze juristen worden ook internationaal erkend als vooraanstaande specialisten; op hun vakgebied én in de sectoren waarin zij opereren. 

Klik hier voor de bedrijfswebsite en vactureinfo.