SOFT SKILLS-DAG AJB X Dentons

Woensdag 24 februari 2021 organiseert de AJB in samenwerking met Dentons de jaarlijkse soft skills-dag. Dit evenement staat volledig in het teken van het bijspijkeren van jouw soft skills! Wil jij weten hoe je jouw CV kan perfectioneren en de beste pitch moet geven? Meld je dan snel aan want de recruiters en advocaten van Dentons, een van de grootste advocatenkantoren ter wereld, willen jou hier graag bij helpen!

𝘏𝘰𝘦 𝘻π˜ͺ𝘦𝘡 π˜₯𝘦𝘻𝘦 π˜₯𝘒𝘨 𝘦𝘳𝘢π˜ͺ𝘡?
Het evenement zal plaatsvinden via het platform Zoom. Je kan je opgeven voor het eerste of tweede dagdeel. Het eerste dagdeel is van 10:00-12:00 en het tweede dagdeel is van 14:00-16:00. Elk dagdeel zal bestaan uit twee rondes. Bij de eerste ronde wordt er aandacht besteed aan hoe je een perfecte pitch kan geven en krijg je de mogelijkheid vragen te stellen over je CV om deze te perfectioneren. Tijdens de tweede ronde krijg je de kans om verschillende kantoorgenoten van Dentons vragen te stellen over de verschillende rechtsgebieden en over Dentons zelf!

Hopelijk zien wij jou 24 februari bij de soft skills-dag!

Wegens grote belangstelling is aanmelding voor deze dag helaas niet meer mogelijk! Je kan je nog wel aanmelden voor de wachtlijst! We zien je graag op de AJB zelf!

Het evenement is afgelopen.

Datum

woensdag 24 feb 2021
Verlopen!

Tijd

10:00 - 16:00