Gala Diner

De laatste periode is ingegaan wat betekent dat het weer tijd is voor het gala met als thema ‘Face Masquerade’! Het jaar was helaas niet zoals wij het voor ogen hadden qua fysieke feesten. Desondanks is het ons allemaal gelukt om het jaar te eindigen met een fysiek gala! Om terug te blikken op een jaar vol mondkapjes, vragen wij jullie om met de mooiste of meest unieke mondkapjes op ons gala te verschijnen 😷💙. Wij hebben een fancy diner gepland bij Bar Italia op 15 juli om 18:00. Jullie krijgen de keuze uit verschillende gerechten van het door de koks van Bar Italia samengestelde driegangenmenu. Wij verzoeken jullie om alle dieetwensen in het opmerkingenveld door te geven.


Het adres van Bar Italia is: Rokin 83, Nes 96, 1012 KL te Amsterdam. Zoals jullie weten is, vooralsnog, tot 22:00 uur mogelijk om te dineren. Wellicht kunnen wij daarna nog even naar de bar van Bar Italia.

LET OP: Het is mogelijk om je tot 7 juli aan te melden.
Wij vragen een kleine vergoeding van €5,00 per persoon. Gebruik hiervoor de volgende link: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=JpKrqYctNHgd8dOWD0x8uJuq4oTeYFqj

De aanmelding is pas definitief na controle van de betaling. Hierover ontvang je een bevestigingsmail.
Hopelijk zien wij jullie de 15e op het diner!

Het evenement is afgelopen.

Datum

donderdag 15 jul 2021
Verlopen!

Tijd

18:00 - 22:00

Locatie

Bar Italia