Bezoek de Belastingdienst!

*This event is only for Dutch-speaking members

Veel studenten menen te weten wat de Belastingdienst inhoudt en welke banen zij te bieden heeft. De werkelijkheid blijkt echter vaak anders aangezien rechtenstudenten veelal niet weten dat de Belastingdienst genoeg stage- en baanmogelijkheden biedt. Voel jij je aangesproken door de bovenstaande tekst? En wil je hier verandering in brengen? Of heb je juist helemaal geen idee wat de Belastingdienst allemaal voor werkzaamheden verricht? Kom dan op woensdag 21 april om 11:00 uur naar het evenement van de Belastingdienst en ontmoet een van de grootste organisaties van Nederland!

De lezing zal worden verzorgd door Adé Konijn (teamleider grote ondernemingen) en Caroline Kleine Staarman (specialist formeel recht). De bijeenkomst zal zich focussen op de inkeerregeling in combinatie met horizontaal toezicht, waarbij naast de formele wetten ook heel veel niet is vastgelegd. Horizontaal toezicht is namelijk gebaseerd op vertrouwen i.p.v. alles wettelijk regelen. Bovenstaande klinkt wellicht ingewikkeld voor niet fiscale rechtenstudenten, maar is vrij toegankelijk voor eenieder.

Ben je benieuwd naar mogelijkheden binnen de Belastingdienst en de lezing omtrent horizontaal toezicht? Meld je dan nu aan via onze website!

Het evenement is afgelopen.

Datum

woensdag 21 apr 2021
Verlopen!

Tijd

11:00 - 12:30

Locatie

Zoom
Zoom