Baker McKenzie Business course Madrid

Ben jij een derdejaars bachelor- of masterstudent Rechtsgeleerdheid of Notarieel recht en wil je weten hoe het er in de praktijk écht aan toe gaat? 

Van 10 t/m 12 mei vindt de civiele en notariële Baker McKenzie Business Course in Madrid plaats. Tijdens dit driedaagse event ervaar je wat werken op topniveau inhoudt. Overdag ga je aan de slag met een uitdagende real life business case en ‘s avonds zullen we met elkaar borrelen, eten en Madrid ontdekken. 

Wil jij Baker beter leren kennen en ervaren wat het betekent om je te begeven in de wereld van complexe, multidisciplinaire en internationale projecten? Meld je dan voor 15 maart aan voor de Be Baker Be International Business Course naar Madrid! Aanmelden kan via werkenbijbaker.nl/vacatures. 

De selectiegesprekken vinden plaats tussen 21 en 23 maart op het kantoor in Amsterdam. Houd er rekening mee dat als je wordt geselecteerd, er nog een kick-off dag plaatsvindt in Amsterdam op 3 mei. 

Heb je vragen, of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met de recruiter Cameron Bavay via cameron.bavay@bakermckenzie.com of +31 20 551 7567.

Het evenement is afgelopen.

Datum

woensdag - vrijdag 10 - 12 mei 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag