Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

QBDBD Borrelboot: QBD Diep in de Zee

juni 12 @ 8:00 pm - 11:30 pm CEST

Lieve QBD-leden,

De blaadjes zijn altijd groener in andermans zeewierwoud, maar als je daarvan gaat dromen bega je een grote fout. Waarom ben je niet tevreden met al wat de zee je biedt. Het is hier zo mooi beneden, dat vind je daarboven niet. Diep in de zee, diep in de zee! Ik zal je zo missen, tussen de vissen. Blijf toch benee!!

Het einde van dit collegejaar is alweer in zicht. Daarom is het tijd voor het lang verwachte eindfeest van QBDBD: de Borrelboot. Een feest dat leuker, gekker en beter is dan alle andere feesten van afgelopen jaar! De Borrelboot zal iedereen een avond om nooit te vergeten geven, diep in de zee. En het mooiste aan dit feestje: je portemonnee laat je in je zak, want er is ook hier weer een OPEN BAR met onbeperkt bier, wijn en fris!

De kaartverkoop begint woensdag 15 mei vanaf 17:00 tijdens de WoMiBo: Foute Party x Breezer Ananas in de QBDBD-ledenruimte. Hierna zullen de kaartjes te koop zijn in de bestuurskamer (IN-2B90). De kosten bedragen €10,- voor leden en €15,- voor introducés (maximaal 1 intro per lid). De kaartverkoop ging altijd hard afgelopen jaren, dus bemachtig snel je kaartje!
LET OP: je kan niet contant betalen.

Wat: QBDBD Borrelboot: QBD Diep in de Zee
Waar: Ruijterkade 14, Centraal Station
Wanneer: woensdag 12 juni 2019
Hoe laat: 20:00 – 00:00
Opstap: 19:30-20:00 LET OP: De boot wacht niet!
Tussenstop voor laatkomers/vroege vertrekkers: 21:50-22:00

Gegevens

Datum:
juni 12
Tijd:
8:00 pm - 11:30 pm