Nadat we Luxemburg hebben bezocht, en deze maand Kaapstad en Praag op de agenda staan, is het nu alweer tijd om je op te geven voor de laatste reis van dit jaar! We zullen het jaar afsluiten in de immer bedrijvige en dynamische hoofdstad van Polen: Warschau.

Deze stad met enerzijds het nieuwe centrum en haar moderne hoogbouw, en anderzijds het oude, gerestaureerde UNESCO erfgoed, zal ons verbazen met haar rijke en toch ook donkere historie. We zullen veel horen over de politieke en juridische stelsels van het land maar ook over haar struggle om te komen waar het nu is. Daarnaast zullen we jou voor een kleine, extra bijdrage meenemen naar een plek die zo kenmerkend is voor de gruwelen van de Tweede Wereldoorlog.

Maar, wat uiteraard niet mag ontbreken is, naast het informatieve gedeelte: de nodige vrije tijd. Deze stad staat bekend om haar rijke uitgaansleven en dit zal dan ook zeker benut worden. Houd jij van een gezellig café of ben je toch meer van de moderne clubs? Warschau biedt meer dan genoeg van beide!

Ben jij na dit alles volledig overgehaald, en wil jij van 3 t/m 7 juni met ons mee naar Warschau? Geef je dan snel op door vóór 20 april een motivatie te sturen naar activiteiten@qbdbd.nl! De kosten voor dit reisje bedragen €150