Het 126e bestuur der Juridische Faculteitsvereniging QBDBD

Het bestuur van QBDBD bestaat uit zes enthousiaste studenten, die de vereniging en haar commissies aansturen. Elk bestuurslid heeft zijn eigen taken en commissies om te begeleiden.

 

Bestuursleden

Puck van den Bosch
Puck van den BoschVoorzitter
De voorzitter is belast met de algehele leiding van de vereniging. Zij begeleidt en ondersteunt de rest van het bestuur en zit de algemene ledenvergadering voor.
Cathelijne Immink
Cathelijne ImminkSecretaris
De secretaris is het centrale aanspreekpunt van de vereniging. Zij onderhoudt het ledenbestand en zij begeleidt het gros van de commissies.
Melvin Luten
Melvin LutenPenningmeester
De penningmeester is verantwoordelijk voor alle financiële zaken omtrent de vereniging en draagt zorg voor de naleving van de gesloten contracten.
Koen van Heugten
Koen van HeugtenBestuurslid Media
Het bestuurslid Media is verantwoordelijk voor alle social media, de website en de foto’s van de activiteiten. Hiernaast is hij ook de hoofdredacteur van de Incretus; het verenigingsblad van QBDBD.
Amaury Cuiper
Amaury CuiperBestuurslid Ledenservice
Het bestuurslid Ledenservice is tevens de voorzitter van de Stichting QBDBD Ledenservice. Hij is daarmee verantwoordelijk voor de QBDBD boekwinkel en de dictaten en daarmee ook een herkenbaar aanspreekpunt voor de leden.
Alec Degen
Alec DegenBestuurslid Extern/AJB
Het bestuurslid Extern/AJB is verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met externe partners en daarnaast is hij ook voorzitter van de Stichting AJB. De AJB zijn de Amsterdamse Juridische Bedrijvendagen, deze zullen dit jaar in mei plaatsvinden. .