Bestuur QBDBD

Bestuur QBDBD

Het 127e bestuur der Juridische Faculteitsvereniging QBDBD

Het bestuur van QBDBD bestaat uit zes enthousiaste studenten, die de vereniging en haar commissies aansturen. Elk bestuurslid heeft zijn eigen taken en commissies om te begeleiden.

Contact

Openingstijden: Maandag 13.00 - 17.00 u
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.00 u
T: +31 (0)20 598 62 44
qbdbd.rechten@vu.nl

Openingstijden Boekwinkel? Klik hier

Manouk Steijn

Manouk Steijn

Voorzitter

De voorzitter is belast met de algehele leiding van de vereniging. Zij begeleidt en ondersteunt de rest van het bestuur en zit de algemene ledenvergadering voor.

Thom de Leu

Thom de Leu

Secretaris

De secretaris is het centrale aanspreekpunt van de vereniging. Hij onderhoudt het ledenbestand en hij begeleidt het gros van de commissies.

Brent Crijns

Brent Crijns

Penningmeester

De penningmeester is verantwoordelijk voor alle financiële zaken omtrent de vereniging en draagt zorg voor de naleving van de gesloten contracten.

Giorgio Meulman

Giorgio Meulman

Bestuurslid Media

Het bestuurslid Media is verantwoordelijk voor alle social media, de website en de foto’s van de activiteiten. Hiernaast is hij ook de hoofdredacteur van de Incretus; het verenigingsblad van QBDBD.

Floris Kuiper

Floris Kuiper

Bestuurslid Ledenservice

Het bestuurslid Ledenservice is tevens de voorzitter van de Stichting QBDBD Ledenservice. Hij is daarmee verantwoordelijk voor de QBDBD boekwinkel en de dictaten en daarmee ook een herkenbaar aanspreekpunt voor de leden.

Babeth Vriend

Babeth Vriend

Bestuurslid Extern/AJB

Het bestuurslid Extern/AJB is verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met externe partners en daarnaast is zij ook voorzitter van de Stichting AJB. De AJB zijn de Amsterdamse Juridische Bedrijvendagen, deze zullen dit jaar in mei plaatsvinden.