Bestuur QBDBD

Bestuur QBDBD

Het 129ste bestuur der Juridische Faculteitsvereniging QBDBD

Het bestuur van QBDBD bestaat uit vijf enthousiaste studenten, die de vereniging en haar commissies aansturen. Elk bestuurslid heeft zijn eigen taken en commissies om te begeleiden.

Contact

Openingstijden:
Volgens de richtlijnen van het RIVM en de VU zal onze bestuurskamer gesloten zijn tot nader bericht.
E-mail: qbdbd.rechten@vu.nl

Openingstijden Boekwinkel:
Volgens de richtlijnen van het RIVM en de VU zal onze boekwinkel gesloten zijn tot nader bericht.

NB: Onze bestuurskamer is gesloten. Wij zijn hierom niet bereikbaar via de vaste telefoon, maar slechts per e-mail. Wij danken u voor uw begrip.

Maja Lukic

Maja Lukic

Voorzitter/Extern

De voorzitter is belast met de algehele leiding van de vereniging. Zij begeleidt en ondersteunt de rest van het bestuur en zit de algemene ledenvergadering voor. Zij is bovendien verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met externe partners.

Yuwei Grijpink

Yuwei Grijpink

Secretaris

De secretaris is het centrale aanspreekpunt van de vereniging. Zij onderhoudt het ledenbestand en zij begeleidt het gros van de commissies.

Puyan Hashemi

Puyan Hashemi

Penningmeester

De penningmeester is verantwoordelijk voor alle financiële zaken omtrent de vereniging en draagt zorg voor de naleving van de gesloten contracten.

Lucas Quilodran Claeys

Lucas Quilodran Claeys

Bestuurslid Ledenservice

Het bestuurslid Ledenservice is tevens de voorzitter van de Stichting QBDBD Ledenservice. Hij is verantwoordelijk voor de QBDBD boekwinkel en de dictaten en daarmee ook een herkenbaar aanspreekpunt voor de leden.

Annelize Bourcier

Annelize Bourcier

Bestuurslid Carrière

Het bestuurslid Carrière is tevens vicevoorzitter van de Stichting AJB. De AJB is de Amsterdamse Juridische Bedrijvendag, deze zal dit collegejaar in april plaatsvinden.