Bestuur QBDBD

Het 131ste bestuur der Juridische Faculteitsvereniging QBDBD

Het bestuur van QBDBD bestaat uit zes enthousiaste studenten, die de vereniging en haar commissies aansturen. Elk bestuurslid heeft zijn eigen taken en commissies om te begeleiden.

Contact

Openingstijden:
De QBDBD bestuurskamer, te vinden in 2B-90*, is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10:00 – 17:00 uur voor alle vragen.
*Kamer 2B-90, De Boelelaan 1077, 1081 HV Amsterdam

Wij zijn op de volgende tijden telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
T: +31 (0)20 598 62 44
E-mail: qbdbd.rechten@vu.nl

Openingstijden Boekwinkel:
Klik hier voor meer informatie.

Anne van der Linden

Anne van der Linden

Voorzitter/Extern

De voorzitter is belast met de algehele leiding van de vereniging. Zij begeleidt en ondersteunt de rest van het bestuur en zit de algemene ledenvergadering voor. Zij is bovendien verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met externe partners.

Sophie Steenman

Sophie Steenman

Secretaris

De secretaris is het centrale aanspreekpunt voor de leden. Zij onderhoudt de (leden)administratie, de post en e-mail en is eindverantwoordelijk voor de commissies. Daarnaast is zij vicevoorzitter van de vereniging. Hiernaast is zij de vertrouwenspersoon van de vereniging.

Sarah Sangar

Sarah Sangar

Penningmeester

De penningmeester is verantwoordelijk voor alle financiële zaken omtrent de vereniging en draagt zorg voor de naleving van de gesloten contracten.

Chanel Broekhoff

Chanel Broekhoff

Bestuurslid Media

Het Bestuurslid Media houdt zich bezig met de promotie van de vereniging. Zij beheert de website en alle socialemediakanalen. Tevens is zij de hoofdredactrice van het verenigingsblad Incretus.

Róisín O'Shea Dijkhuis

Róisín O'Shea Dijkhuis

Bestuurslid Ledenservice/Internationale Zaken

Het Bestuurslid Ledenservice is tevens de voorzitter van de Stichting QBDBD Ledenservice. Zij is verantwoordelijk voor de QBDBD boekwinkel en de dictaten en daarmee ook een herkenbaar aanspreekpunt voor de leden. 

Jet Valk

Jet Valk

Bestuurslid Carrière

Het Bestuurslid Carrière is tevens voorzitter van de Stichting AJB. De AJB is de Amsterdamse Juridische Bedrijvendag, deze zal dit collegejaar in maart plaatsvinden.