Bestuur QBDBD

Bestuur QBDBD

Het 128ste bestuur der Juridische Faculteitsvereniging QBDBD

Het bestuur van QBDBD bestaat uit zes enthousiaste studenten, die de vereniging en haar commissies aansturen. Elk bestuurslid heeft zijn eigen taken en commissies om te begeleiden.

Contact

Openingstijden:
Volgens de richtlijnen van het RIVM en de VU zal onze bestuurskamer gesloten zijn tot nader bericht.
E-mail: qbdbd.rechten@vu.nl

Openingstijden Boekwinkel:
Volgens de richtlijnen van het RIVM en de VU zal onze boekwinkel gesloten zijn tot nader bericht.

NB: Onze bestuurskamer is gesloten. Wij zijn hierom niet bereikbaar via de vaste telefoon, maar slechts per e-mail. Wij danken u voor uw begrip.

Sanne de Bever

Sanne de Bever

Voorzitter

De voorzitter is belast met de algehele leiding van de vereniging. Zij begeleidt en ondersteunt de rest van het bestuur en zit de algemene ledenvergadering voor.

Sophie van Zuuk

Sophie van Zuuk

Secretaris

De secretaris is het centrale aanspreekpunt van de vereniging. Zij onderhoudt het ledenbestand en zij begeleidt het gros van de commissies.

Lieve Boeve

Lieve Boeve

Penningmeester/Extern

De penningmeester is verantwoordelijk voor alle financiële zaken omtrent de vereniging en draagt zorg voor de naleving van de gesloten contracten. Zij is bovendien verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met externe partners.

Florine Schippers

Florine Schippers

Bestuurslid Media

Het bestuurslid Media is verantwoordelijk voor alle social media, de website en de foto’s van de activiteiten. Hiernaast is zij ook de hoofdredacteur van de Incretus; het verenigingsblad van QBDBD.

Nadine Koster

Nadine Koster

Bestuurslid Ledenservice

Het bestuurslid Ledenservice is tevens de voorzitter van de Stichting QBDBD Ledenservice. Zij is daarmee verantwoordelijk voor de QBDBD boekwinkel en de dictaten en daarmee ook een herkenbaar aanspreekpunt voor de leden.

Marloes Hengeveld

Marloes Hengeveld

Bestuurslid Carrière

Het bestuurslid Carrière is tevens voorzitter van de Stichting AJB. De AJB zijn de Amsterdamse Juridische Bedrijvendagen, deze zullen dit jaar in maart plaatsvinden.