QBDBD biedt haar leden al jaren de mogelijkheid een insight te krijgen bij verschillende kantoren en instanties die een mogelijk carrièreperspectief kunnen bieden. Ook 1 en 7 mei is dit het geval!

Op dinsdag 1 mei gaat QBDBD langs bij Bird & Bird! Bird & Bird is een full-service kantoor dat gevestigd is in Den Haag. Als een van de weinige kantoren in Nederland zijn ze ook gespecialiseerd in het doen van rechtszaken bij de Hoge Raad. Het bezoek is speciaal voor eerste- en tweedejaars studenten. Hier zal je een programma krijgen met als thema “de week van een advocaat”, waar je te horen zal krijgen wat je als advocaat bij Bird & Bird zo al kan verwachten in een week. Waar wacht je nog op? Kijk hier voor meer informatie of meld je uiterlijk 26 april aan door een mail te sturen naar qbdbd.rechten@vu.nl met ‘kantoorbezoek Bird & Bird’ als onderwerp!

Studeer jij Fiscaal recht of ben je geïnteresseerd in fiscaal recht? Heb je altijd al willen weten wat een fiscaal jurist doet? Kom dan op maandag 7 mei met ons mee naar de belastingdienst! Kijk hier voor meer informatie of meld je aan door uiterlijk 2 mei een mail te sturen naar qbdbd.rechten@vu.nl met als onderwerp “kantoorbezoek belastingdienst”.